Koroonapiirangute eelsed viimased võistlused

jooksutrennid Tallinnas

Kui lõppenud hooaja sai Vilve Pilv käima alles viimaste võistlustega, siis uut hooaega alustas ta juba üsna varakult. Pääsküla raba poolmaratonil polnud küll plaanis lõpuni pingutada aga kuna konkurendid ei andnud rahu, tuli ka peale kolmandat ringi jooksu jätkata. Arvestades eelnevat hooaega, võib jooksuga igati rahule jääda.

21.11.2020. Pääsküla raba poolmaraton

Naised:
5. Vilve Pilv – 2:13:02
——
Kuigi kõik muud võistlused olid juba ära tühistatud, kogunes Urmas Põldre sünnipäevale vaid 2 Täppsportlast. Asi seegi, ikkagi rohkem kui mitte ühtegi. Tubli, nagu alati, oli Liliana Torn. Maris Ternole ta küll vastu ei saanud aga väga palju ka maha ei jäänud. Naiste arvestuses oli Liliana teine aga N50 naistest tuli ülekaalukas võit. Teine osaleja oli Kristjan Ööpik. Kõikide klasside peale oli ta kolmeteistkümnes lõpetaja, meeste põhiklassis oli aga Kristjan seitsmes. Arvestades väga tuulist ilma, võib jooksjate esinemisega rahule jääda. Urmasele aga soovime palju õnne ja loodetavasti jookseme kunagi ka 10 km!

12.12.2020. Urmas Põldre sünnipäeva jooks ~ 5,4 km

Naised:
2. Liliana Torn – 24:42 – N50 – 1. koht

Mehed:
13. Kristjan Ööpik – 20:53
——
Omapärase formaadiga võistlusel joostakse iga tunni jooksul 6,67 km. Kes tunni ajaga ringi läbida ei suuda. langeb välja. Sel korral oli võistlusel ajaline piir. Joosti 8 tundi ehk võitjad selgusid kaheksandal ringil. Hästi pidas vastu Rauno Tiits, kes väga palju esimestest maha ei jäänud. Kaheksas ring joosti liidrite poolt pea poole kiiremini kui mõned eelnenud. Ometi oli juba 7*6,77 km 7 tunni jooksul ette joostud.

Vilve Pilv viimasele ringile ei läinud ja need võistlejad said järjestusse läbitud ringide keskmise tempo põhjal. Aga tubli sooritus oli seegi.

12.12.2020. Heavy metal ultra christmas special

Mehed:
6. Rauno Tiits – 53,648 km

Naised:
13. Vilve Pilv – 46,942 km
——
Ühel omapärasel üritusel käis Madis Reinumägi. Nimetuseks oli sellel ronimisjooks. Eks nimigi ütleb, et tuli nii joosta kui ronida ja igasugu lisakatsetel osaleda. Kahjuks lisakatsel saadud 5 trahviminutit kukutasid Madise neljandale kohale. Jama värk, nagu üks olümpiavehkleja armastas öelda neljanda koha kohta.

12.12.2020. Ronimisjooks 2020.

Veidrate sportlike tegevuste vallast. Osalesin alpinistide ronimisjooksu nimelisel treeningvõistlusel, kus kolme ronimisetapi eel tuli igal korral teha ca 600-meetrine jooksuring järelveetava autorehviga, Astangu nõlvadest üles-alla. Jooksusammul tegid sellist trikki paar-kolm osalejat, nõlvadel kasutati ka nelivedu. Minul läks “jooksu” osa suhteliselt hästi, puhta aja poolest olin kolmas, lahtikukkumine ühel ronimisrajal kukutas neljandaks. Võistles kaheksa meest, lisaks veel rajameister ise ja ka üks naisterahvas.
Võitjaks tuli Sparta jooksugrupis treeniv kogenud alpinist, kes maratonis püüab kolme tunni piiri.
4. Madis Reinumägi – 1:01:37

Pildil Madis võistlushoos

Millal edaspidi võistelda saab, eks paistab.Treeningud käivad välitingimustes edasi ja vormi kogumisega kiiret pole.
Jooksmiseni!